Groepsaccommodatie Snikzwaag

9.6
36
Groepen.nl logo

Heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige Friese landschappen. Of je nou wilt relaxen of iets wilt ondernemen: je geniet in alle rust op een prachtige, landelijke locatie te midden van rust, ruimte, natuur en de Friese wateren.

Groepsaccommodatie in Friesland met wellness


Je hebt de beschikking over een ruime verblijfsruimte met een éét- en zitgedeelte. De keuken is voorzien van alle faciliteiten die je maar kunt wensen. Er is aangrenzend een speelkamer voor de kinderen. Daarnaast heb je de beschikking over vijf vakantiehuizen waar de slaapkamers zich bevinden (zie kamerindeling van de vakantiehuizen A tm. E). Dus trek je je liever even terug? Dan is dat hier zeker mogelijk. Je moet buitenom vanuit de groepsruimte om er te komen. Elk vakantiehuis is ook volledig ingericht om je het beste comfort te kunnen bieden tijdens je verblijf. Aan luxe is er geen gebrek. Naast een luxe inrichting zijn er ook meerdere sauna's en een houtgestookte hottub aanwezig. Buiten is er zeeën van ruimte door de meerdere terrassen en kunnen de kinderen zich optimaal vermaken in de grote tuin!

Geniet van de mooie wateren


In de omgeving kun je onder meer genieten van de mooie wateren, prachtige fietsroutes fietsen en gezellige Friese dorpjes bezoeken. Op korte afstand van de accommodatie een sloep huren, de fietsroute "de 4 pontjes" rijden of iets heel anders: koeknuffelen! Zit het weer helaas niet mee? Dan kun je met de kinderen naar een indoor speeltuin en/of subtropisch zwembad in Joure!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie snikzwaag

De ligging van "groepsaccommodatie snikzwaag" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.