Vakantiehuis Scherpenzeel

8.6
26
Groepen.nl logo

Deze mooie groepsaccommodatie is prima gelegen bij een natuurgebied en geschikt voor maximaal 26 personen. Bij deze groepsaccommodatie heb je volledige privacy. De voormalige herberg is smaakvol ingericht en beschikt over een mooie bar. Bij uitstek geschikt voor familie- en vriendengroepen, maar ook voor bedrijfsbijeenkomsten te gebruiken.

Samen een drankje drinken aan de bar in je vakantiehuis in Friesland

Op de begane grond vind je een zaal met professionele bar met tapinstallatie. Ook kun je gebruik maken van twee ruime terrassen, gelegen in de tuin en aan de voorzijde van het huis. Op de begane grond is 1 tweepersoonskamer met badkamer. Op de 1e verdieping zijn 7 ruime tweepersoonskamers (enkele bedden). Elke kamer heeft een gezellig zitje en een badkamer voorzien van douche en toilet. Ook zijn alle kamers voorzien van verwarming en airconditioning. Op de 2e verdieping vind je nog 1 tweepersoonskamer en 1 vierpersoonskamer. Bij deze twee kamers hoort één centrale badkamer met douche en toilet.

Maak een wandel-, fiets- of kanotocht 

De accommodatie ligt tussen de plaatsen Kuinre en Wolvega, midden tussen de natuurgebieden de Rottige Meente en de Weerribben. Het is een prima uitgangspunt voor wandelingen, fiets- en kanotochten. Achter de groepsaccommodatie bevindt zich een niet al te grote camping, met eigen ingang. Voor extra slaapplaatsen kan daar gebruik van worden gemaakt.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis scherpenzeel

De ligging van "vakantiehuis scherpenzeel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.