Villa de Smient

6
Rcn.nl logo

Omgeven door het water van de Grote Potten liggen op ruime plaatsen hypermoderne villa's met een eigen aanlegsteiger. Vanaf deze villa's heb je een directe verbinding met het Sneekermeer.


 


De woningen hebben stuk voor stuk een zeer exclusieve uitstraling, het interieur is tot in detail doordacht en uitgevoerd. De villa van het type Smient heeft een luxe en ruime woonkamer met open keuken. Via openslaande terrasdeuren loop je zo het houten terras op met luxe tuinmeubilair, waar je geniet van een optimale waterbeleving.


 


Op de begane grond is een toilet. Op de eerste etage zijn drie tweepersoonsslaapkamers en een badkamer met een tweede toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad.


 


Gratis WiFi


Deze villa beschikt over een eigen internetaansluiting waar alle apparaten op aangesloten kunnen worden. 


 


De villa's zijn van particuliere eigenaren en verschillen dus onderling qua inrichting. De getoonde beelden geven dan ook slechts een beeld van een aantal villa's. Alle villa's hebben mooi verzorgde interieurs.Villanr. 70 heeft als extra een tweede badkamer met douche. In deze villa zijn huisdieren niet toegestaan.

Let op: dit type villa beschikt niet over een serre!


De prijzen van de villa's zijn exclusief €20 administratiekosten, bedlinnen à € 7,50 p.p. (afname verplicht), toeristenbelasting en verplichte eindschoonmaak van € 90,- .


Bij de huur van een accommodatie vragen we standaard een waarborg van € 300,-  *


Deze waarborg wordt binnen 14 dagen na vertrek teruggestort mits er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en de accommodatie netjes is achtergelaten bij vertrek.


De villa's beschikken over een eigen internetaansluiting waar alle apparaten op aangesloten kunnen worden (zonder extra kosten).


De verhuur is exclusief een eventueel aanwezig boothuis. 


*De borg voor verblijven in de Sneekweek bedraagt € 500,-.

Boekingsinformatie