Villa de Rietzanger

6
Rcn.nl logo

Midden in de Friese wateren liggen op drie landtongen hypermoderne villa's met een eigen aanlegsteiger. Vanaf de villa heb je een directe verbinding met het Sneekermeer.


 


De woningen hebben stuk voor stuk een zeer exclusieve uitstraling, het interieur is tot in detail doordacht en uitgevoerd. De villa van het type Rietzanger heeft een luxe en ruime L-vormige woonkamer met open keuken. Via diverse openslaande terrasdeuren loop je zo het houten terras op met luxe tuinmeubilair, waar je geniet van een optimale waterbeleving. Op de begane grond in de hal is het toilet.


 


Op de eerste verdieping zijn drie tweepersoonsslaapkamers, een badkamer met douche en ligbad en een tweede toilet.


 


Gratis WiFi


Deze villa beschikt over een eigen internetaansluiting waar alle apparaten op aangesloten kunnen worden (zonder extra kosten). 


 


Huisdieren zijn in een aantal villa's op aanvraag toegestaan. 


De prijzen van de villa's zijn exclusief € 17,50 administratiekosten, bedlinnen à € 7,- p.p. (afname verplicht), toeristenbelasting en verplichte eindschoonmaak van € 90,- .


Bij de huur van een accommodatie vragen we standaard een waarborg van € 300,-  *


Deze waarborg wordt binnen een week na vertrek teruggestort mits er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en de accommodatie netjes is achtergelaten bij vertrek.


De villa's beschikken over een eigen internetaansluiting waar alle apparaten op aangesloten kunnen worden (zonder extra kosten).


*De borg voor verblijven in de Sneekweek bedraagt € 500,-.

Boekingsinformatie