Kampeerchalet de Potten

4
Rcn.nl logo

Een gezellige 4-persoons houten kampeerchalet direct aan het water gelegen. Compact en toch compleet. Heerlijk voor één of twee nachtjes weg of voor een langer verblijf in Friesland. In de kampeerchalet vind je onder andere:  

Keuken


De kampeerchalet is voorzien van een keukenblok met kookplaten, koud en warm stromend water, afzuigkap, koelkast met vriesvak, keukeninventaris, filter koffiezetapparaat, waterkoker.

Slaapkamer


In de kampeerchalet is slaapplek voor maximaal vier personen. Er is een tweepersoonsbed van 1,40 bij 2 meter en een stapelbed. Inclusief comfortabele matrassen, dekbedden en kussens. Plaats voor het bijzetten van een babybedje is er vanwege de (krappe) ruimte helaas niet.

Badkamer
De kampeerchalet is voorzien van een toilet en douche.

Buiten
De kampeerchalet heeft buiten een  zonnig terras met zithoek en parasol, waar je lekker in de schaduw kunt zitten. Naast de chalet is er ruimte voor het parkeren van een auto.  

Internet en TV
Er is een flatscreen TV. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn toegestaan. De chalet heeft centrale verwarming. Dit is een rookvrije accommodatie. Voor de kampeerchalets gelden afwijkende schoonmaakkosten (€25). Op verblijven tijdens de Sneekweek betaal je een waarborg van € 300. Deze waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Boekingsinformatie