Chalet het Skûtsje

6
Rcn.nl logo

Voor een heerlijke vakantie aan de Friese wateren kies je voor deze comfortabele en luxe vierkamerchalet voor 6 personen. De chalets liggen aan of vlak bij het water van de Grote Potten. Vanuit de meeste chalets kijk je heerlijk uit over het water.

Keuken


Het chalet heeft een open keuken met 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, waterkoker, filter koffiezetapparaat en een combimagnetron.

Woonkamer
De gezellig ingerichte en ruime woonkamer heeft een groot panoramaraam, een zithoek en eethoek voor zes personen. Het chalet is voorzien van centrale verwarming.

Slaapkamer(s)


Er zijn drie slaapkamers met elk twee boxspringbedden. Alle bedden hebben een eenpersoonsdekbed. Het bijplaatsen van een extra babybedje is mogelijk.

Badkamer


Het chalet heeft een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. Er is een tweede toilet aanwezig.

Buiten


Het terras is voorzien van tuinmeubilair voor zes personen, waaronder 2 ligbedden en parasol. Er is een parkeerplaats naast het chalet.

Internet


Er is een  flatscreen TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. In de nummers 2, 4, 6, 8, 10 en 13 zijn huisdieren toegestaan. Op verblijven tijdens de Sneekweek betaal je een waarborg van € 300. Deze waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Boekingsinformatie