Bungalow de Valk

6
Rcn.nl logo

De Valk bungalows liggen allemaal vlak bij het water van de Grote Potten. De ruime vierkamerbungalow met fantastisch uitzicht op de weilanden en natuurgebied is geschikt voor zes personen en comfortabel ingericht.

Keuken


De bungalow heeft een eenvoudige open keuken met een 4-pits gaskookplaat, magnetron, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat en een waterkoker.

Woonkamer
In de woonkamer staan twee leunstoelen en twee lekkere banken. Centrale verwarming is aanwezig. Er zit een terrasdeur in de woonkamer.

Slaapkamer(s)


Er zijn drie slaapkamers met allen twee eenpersoons boxsprinbedden. Twee slaapkamers hebben een eigen wastafel. Alle bedden hebben een eenpersoonsdekbed en kussen. Bedlinnen kun je tegen een vergoeding bijboeken. Het bijplaatsen van een extra babybedje is (op verzoek) mogelijk.

Badkamer


De bungalow heeft een badkamer met douche, wastafel en een apart toilet.

Buiten


Het terras ligt op het zuiden en is voorzien van comfortabel tuinmeubilair voor zes personen en een parasol. Je kunt er heerlijk van de omgeving genieten. Er kan één auto bij de bungalow geparkeerd worden.

Internet en TV


In de woonkamer is een flatscreen TV. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. In nummer 15 zijn huisdieren toegestaan. Op verblijven tijdens de Sneekweek betaal je een waarborg van € 300. Deze waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Boekingsinformatie