Vakantiewoning de Tjalk

6
Rcn.nl logo

Wie optimaal wil genieten van een heerlijke (watersport)vakantie in Friesland die kiest voor deze 6-persoons luxe en vrijstaande vakantiewoning direct aan het water.

Woonkamer
Op de begane grond vind je een grote woonkamer waar een lekkere en comfortabele zithoek is. De terrasdeuren naar buiten bieden uitzicht over de Grote Potten, voor het echte vakantiegevoel. Er is centrale verwarming in de vakantiewoning.

Keuken


Er is een open inbouwkeuken met waterkoker, filter koffiezetapparaat, combimagnetron en een koel/vrieskast. 

Slaapkamer(s)


Op de begane grond is een slaapkamer met twee boxspringbedden. In de hal is een vaste trap naar de eerste verdieping met een overloop met ruime kast. Boven zijn nog twee slaapkamers met elk twee boxspringbedden. Alle bedden hebben een eenpersoonsdekbed. Het bijplaatsen van een extra babybedje is (op verzoek) mogelijk.

Badkamer


Op de begane grond is een badkamer met douche en wastafel en een toilet. Op de eerste verdieping is een extra toilet.

Buiten


Het houten terras is voorzien van tuinmeubilair voor zes personen, waaronder enkele verstelbare tuinstoelen met kussens en parasol. Ook staat daar een unieke hout gestookte pizzaoven. Er is parkeerruimte bij de vakantiewoning voor twee personenauto's.

Internet en TV


Er is een flatscreen TV aanwezig. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig


Dit is een rookvrije accommodatie. In de nummer 22 t/m 24, 26, 28 en 31 zijn huisdieren toegestaan. Op verblijven tijdens de Sneekweek betaal je een waarborg van € 300. Deze waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Boekingsinformatie