Bungalow de Optimist

4
Rcn.nl logo

Voor een heerlijke vakantie aan de Friese wateren met vier personen kies je voor deze driekamerbungalow met fantastisch uitzicht op de weilanden en natuurgebied. De comfortabele bungalow beschikt over:

Keuken


De bungalow heeft een eenvoudige open keuken met een 4-pits gaskookplaat, magnetron, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat en waterkoker. Er is een eethoek voor vier personen.Hand- en theedoeken neem je zelf mee of reserveer je tegen een vergoeding bij je boeking.

Woonkamer
De woonkamer heeft een gezellige zithoek. Centrale verwarming is aanwezig. Er is een terrasdeur in de woonkamer.

Slaapkamer(s)


Er zijn twee slaapkamers.De ouderslaapkamer heeft een wastafel. Alle bedden hebben een eenpersoonsdekbed en kussen. Bedlinnen kun je tegen een vergoeding bijboeken. Het bijplaatsen van een extra babybedje is (op verzoek) mogelijk.

Badkamer


De bungalow heeft een badkamer met douche, wastafel en een apart toilet.

Buiten


Het terras ligt op het zuiden en is voorzien van comfortabel tuinmeubilair met parasol. Je kunt er heerlijk van de omgeving genieten. De auto mag bij de bungalow geparkeerd worden.

Internet en TV


In de woonkamer is een flatscreen TV. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. In de nummers 16 en 20 zijn huisdieren toegestaan. Op verblijven tijdens de Sneekweek betaal je een waarborg van € 300. Deze waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Boekingsinformatie