8p. Waterwoning de Zomertaling

8
Rcn.nl logo

De vrijstaande 8-persoons waterwoningen van particulieren zijn gebouwd met robuuste materialen en staan op ruime plekken. Iedere woning kijkt uit over het water en heeft een aanlegsteiger van duurzaam hout. Vanaf je terras aan het water geniet je 's avonds na van weer een dag op het Friese water. Allen zijn voorzien van een ruime, moderne keuken voorzien van alle luxe en een gezellige eethoek. In de moderne woonkamer heb je door de vele raampartijen altijd een schitterend uitzicht.


Er is een comfortabele badkamer met een douche en er zijn vier slaapkamers voor twee personen.


 


De waterwoningen liggen aan een royale waterpartij, welke in directe verbinding met de Grote Potten staat. Vanuit hier vaar je zo het Sneekermeer op.

De waterwoningen zijn van particuliere eigenaren en verschillen dus onderling qua inrichting. De woningen zijn alleen voor recreatief gebruik.


 


* Nummer 120 heeft drie slaapkamers

Wil je zelf een woning uitzoeken? Boek dan hier vanaf de kaart. 


De prijzen van de waterwoningen zijn exclusief € 20 administratiekosten, bedlinnen à € 7,50 p.p. (afname verplicht), toeristenbelasting en verplichte eindschoonmaak van € 75,- .


Bij de huur van een accommodatie vragen we standaard een waarborg van € 300,-  *


Deze waarborg wordt binnen 14 dagen na vertrek teruggestort mits er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en de accommodatie netjes is achtergelaten bij vertrek.


De waterwoningen beschikken over een eigen internetaansluiting waar alle apparaten op aangesloten kunnen worden (zonder extra kosten).


*De borg voor verblijven in de Sneekweek bedraagt € 500,-

Boekingsinformatie