6p Villa de Goudplevier

6
Rcn.nl logo

Op drie landtongen in de Friese wateren liggen op ruime plaatsen hypermoderne villa's allen met een eigen aanlegsteiger. Vanaf de villa is er een directe verbinding met het Sneekermeer. De woningen hebben stuk voor stuk een zeer exclusieve uitstraling, het interieur is tot in detail doordacht en uitgevoerd.


 


De villa van het type Goudplevier heeft een luxe en ruime woonkamer met open keuken, een tweepersoonsslaapkamer met badkamer en suite op de begane grond met een gescheiden toilet. Via openslaande terrasdeuren loop je het houten terras op met luxe tuinmeubilair.


 


Op de eerste verdieping zijn twee tweepersoonsslaapkamers, een tweede badkamer en een gescheiden toilet.


 


Gratis WiFi


Deze villa beschikt over een eigen internetaansluiting waar alle apparaten op aangesloten kunnen worden (zonder extra kosten). 


 


De villa's zijn van particuliere eigenaren en verschillen dus onderling qua inrichting. De getoonde beelden geven dan ook slechts een beeld van een aantal villa's. Alle villa's hebben mooi verzorgde interieurs.


De prijzen van de villa's zijn exclusief € 20 administratiekosten, bedlinnen à € 7,50 p.p. (afname verplicht), toeristenbelasting en verplichte eindschoonmaak van € 90,- .


Bij de huur van een accommodatie vragen we standaard een waarborg van € 300,-  *


Deze waarborg wordt binnen 14 dagen na vertrek teruggestort mits er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en de accommodatie netjes is achtergelaten bij vertrek.


De villa's beschikken over een eigen internetaansluiting waar alle apparaten op aangesloten kunnen worden (zonder extra kosten).


De verhuur is exclusief een eventueel aanwezig boothuis. 


*De borg voor verblijven in de Sneekweek bedraagt € 500,-


 


In villanr. 72 zijn huisdieren toegestaan en heeft geen badkamer beneden. Een huisdier meenemen is altijd op aanvraag.


Villa 82 is rolstoelvriendelijk.

Boekingsinformatie