Mobil home de Klipper

4
Rcn.nl logo

Geniet van een heerlijk vakantie, in deze knusse, maar stijlvolle accommodatie! Deze mobil home is van alle gemakken voorzien zodat je echt kan genieten van een verblijf direct bij de parkfaciliteiten en met uitzicht op het meer. Onze mobilhomes zijn nieuw geplaatst in 2019 en 2020!

Keuken
Deze trendy mobil home voor maximaal 4 personen heeft een moderne open keuken. De keuken is standaard voorzien van een 4-pits gaskookplaat, magnetron, grote koelkast met vriezer, vaatwasser, koffiezetapparaat en uiteraard voorzien van een complete inventaris. Er is ook een gezellige zit-/eethoek aanwezig en tevens beschikt deze mobil home over een airco.

Slaapkamer
De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed van 160x200, veel kastruimte en directe toegang tot de badkamer. De tweede slaapkamer is het meest geschikt voor kinderen. Deze kamer beschikt over een hoogslaper en een laagbed (beide met de afmeting 80x190; haaks op elkaar) en kast. Tevens kan er in deze kamer max. 1 camping/babybedje worden geplaatst. Ook deze kamer heeft direct toegang tot de badkamer. 

Badkamer
Er is een gescheiden douche- en toiletruimte aanwezig.

Buiten
Via de schuifpui kom je terecht op de overdekte veranda (+/- 8m2) met terrasmeubilair en twee heerlijke ligbedden

Internet en TV
Er is een LED TV. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
De auto kan in de buurt van de mobil home geparkeerd worden. Dit is een rookvrije accommodatie. Huisdieren zijn toegestaan. Op verblijven tijdens de Sneekweek betaal je een waarborg van € 300. Deze waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Boekingsinformatie