Natuurhuisje in Loënga

2
Natuurhuisje.nl logo

Een kleinschalige camping op het achtergelegen weiland van onze stadsboerderij met veel privacy, rust en ruimte. Je kunt Sneek zien liggen, maar wordt toch omringd door uitgestrekte weilanden. Van het kampeerterrein loop je zo het aanliggende park van 6 hectare in. In de zomer grazen onze paarden hier. Er ligt een brede sloot om het kampeerterrein heen en er is vrijwel volledig vrij uitzicht, met roofvogels, grazende paarden en schapen als achtergrond. Je hoort veel kikkers en ook loopt er af een toe een hert! Kinderen kunnen hier heerlijk in bomen klimmen, pony rijden, in het hooi spelen, bloemen plukken, kampvuur maken en met dieren omgaan. De Stadsboerderij is nog volop in ontwikkeling en wij hopen dat onze eerste gasten met ons mee willen denken en ons willen inspireren om deze prachtige plek nog mooier te maken! Er is ruim voldoende sanitair en veel speelgelegenheid op het erf, kinderen mogen hier lekker vrij zijn. Elke week pizza avond! Er is geen wifi.

Bijzonderheden natuurhuisje in loënga

Terras, Koel-/vriescombinatie, Speelweide, Speeltoestellen, Wasmachine (gedeeld met anderen), Trampoline, Terras (gemeenschappelijk), Zandbak, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 4)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in loënga

De ligging van "natuurhuisje in loënga" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.