Natuurhuisje in Langelille/friesland

2
Natuurhuisje.nl logo

Voor rustzoekers bieden we een sfeervol ruim verblijf met eigen ingang. Het natuurhuisje is voorzien van een royaal tweepersoons bed op een podium, gescheiden van het woongedeelte door een kamerscherm. Tv en Wifi zijn aanwezig. Er is een doucheruimte met toilet en een apart tweede toilet. In de keuken staan een koelkast, een combi magnetron, een koffiezetapparaat en een water- en eierkoker. Er is veel kastruimte. Om te koken is een overdekte buitenkeuken aanwezig. Er is een overdekt terras en op verschillende plekken rondom het verblijf kun je van de tuin en het wijdse uitzicht genieten. Beddengoed en hand-en theedoeken zijn aanwezig. Huisdieren kunnen we helaas niet toestaan. We verhuren het natuurhuisje van april tot en met oktober per hele week (van vrijdag tot vrijdag). Van november t/m april wordt het natuurhuisje gebruikt voor creatieve activiteiten en worden er muzikale optredens verzorgd.

Bijzonderheden natuurhuisje in langelille/friesland

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Terras, Koel-/vriescombinatie, Verwarming (CV), Terras (overdekt), Internet , Tuin (gedeeld), Beamer, Whiteboard, Tv, Keuken, Drinkwater, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Tweepersoonsbed, Slaapbank

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in langelille/friesland

De ligging van "natuurhuisje in langelille/friesland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.