Waterleven 2-4 persoons

8.1
4
Marinaparcs.nl logo

De Houseboat is geschikt voor 2-4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) en ligt  tussen Koudum en Rijs vlakbij De Fluessen, het op één na grootste meer van Friesland. Met diverse terrassen en aan alle kanten prachtig uitzicht over de weilanden. Je kunt de zon zien opkomen en ondergaan.
Dit is een buitengewoon unieke privé plek midden in de natuur, geen directe buren, enkel kans op voorbij varende bootjes, een oase van rust! Totaal privé en corona proof, niet op een park of  jachthaven.  En toch genoeg restaurants in de omgeving, evenals sloep- en fietsverhuur.
Vaar zo met je kano door het Gaasterlandse bos of zoek het grote water op “de Fluessen”. Met de fiets kun je ook goed de Gaasterlandse bossen en het strand bereiken. 
Bij aankomst word je persoonlijk ontvangen en kan de bagage met een bolderkar  via een schelpenpad (200 meter) naar de Houseboat gebracht worden. En hoe fijn, de bedden zijn al opgemaakt!

Leuk weetje, de ligplaats is op de route van de (schaats) Elfstedentocht.
Tijdens het verblijf kun je gratis gebruik maken van een 3 persoons kano.

 

Boekingsinformatie

Ligging waterleven 2-4 persoons

De ligging van "waterleven 2-4 persoons" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.