Groepsaccommodatie Idskenhuizen

8.4
22
Groepen.nl logo

Dit voormalig dorpshuis is omgetoverd tot een groepsaccommodatie in Friesland. Het is omringd door water en weiland en is gelegen in het hart van het Friese Merengebied. Hier kun je met maximaal 22 personen genieten met je familie of vrienden. Let op: bij huur in de periode van 13 april-  2 oktober van minimaal 2 valken krijg je 10% korting op de huurprijs van deze accommodatie. Prijs op aanvraag.

Samen een vuurtje maken bij je vakantiewoning in Friesland

De accommodatie is gelegen aan een binnenplaatsje direct aan het water. Tijdens het spelen van een potje Kubb of pingpong zie je de zeiltjes van de boten op het Koevordermeer langzaam verschuiven aan de horizon. De woonkamer is voorzien van een volledig ingerichte keuken. Uiteraard is er gratis wifi aanwezig. De slaapkamers zijn elk voorzien van houten stapelbedden met kussens. Je kunt zelf je dekbedden, overtrek en sloop meenemen of eventueel huren. Beide kamers hebben elk hun eigen badkamer met voldoende douches en toiletten. Buiten is een groot speelveld aanwezig met mogelijkheden tot het spelen van volleybal, kubb en andere (bal) spelen. Op loopafstand is het Idskenhuistermeer gelegen met een strandje waar de kinderen kunnen zwemmen. Ook kun je 's avonds een mooi vuurtje maken op de vuurplaats en genieten van de overdekte steigerhouten loungehoek aan het water!

Ga een dagje het water op!


De groepsaccommodatie ligt aan de rand van het dorpje Idskenhuizen. De accommodatie is direct gelegen aan het water. De omgeving leent zich uitstekend om per boot het Friese Merengebied te ontdekken. Naast watersportgerelateerde uitjes is het natuurlijk ook mogelijk om o.a. de musea in de nabij gelegen stadjes te bekijken, genieten van de sauna in Joure, vissen in de forelvisvijver, de Friese wijngaard in St. Nicolaasga te bezoeken, golfen op de 18 holes golfbaan te Legemeer of om één of meerdere fiets- of wandelroutes te verkennen.

Huis huren in Friesland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Idskenhuizen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie idskenhuizen

De ligging van "groepsaccommodatie idskenhuizen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.