Groepsaccommodatie Idskenhuizen

10
68
Groepen.nl logo

Deze voormalige gereformeerde kerk is omgetoverd tot een groepsaccommodatie, omringd door water en weiland en is gelegen in het hart van het Friese Merengebied. Met maximaal 68 personen genieten van de rust en ruimte die Friesland te bieden heeft. 'De Kerk' biedt de perfecte basis voor een heerlijk verblijf met familie of vrienden. Van spetterende bedrijfsuitjes tot een onvergetelijke trouwdag! Let op: bij huur in de periode van 13 april-  2 oktober van minimaal 4 valken krijg je 10% korting op de huurprijs van deze accommodatie. Prijs op aanvraag.

's Avonds samen een vuurtje maken bij je vakantiehuis in Friesland

Boven vind je een grote ruimte met grote keuken waar het originele dak nog te zien is. De keuken voldoet uitstekend aan een verblijf op basis van zelfverzorging. Er is een bar gerealiseerd voorzien van tapinstallatie en professionele geluidsinstallatie. Ook is er een geïntegreerde beamer aanwezig. De gehele groepsaccommodatie wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en er is gratis wifi aanwezig. Je overnacht op de benedenverdieping in één van de eenvoudig ingerichte slaapkamers. Alle kamers hebben een wasgelegenheid en er is voldoende kastruimte aanwezig voor je bagage. In de hal vind je de douches (12) en toiletten. Op de bedden zijn kussen aanwezig. Eventueel kun je zelf je dekbed, overtrek en sloop meenemen of huren via de eigenaar. Buiten is een groot speelveld aanwezig met mogelijkheden tot het spelen van volleybal, kubb en andere (bal) spelen. Op loopafstand is het Idskenhuistermeer gelegen met een strandje waar de kinderen kunnen zwemmen. Ook kun je 's avonds een vuurtje maken op de vuurplaats voor de Kerk.

Maak een mooie boottocht langs verschillende dorpjes


De accommodatie is direct gelegen aan het water en biedt uitzicht over de Friese landerijen. Vanuit Idskenhuizen heb je de mogelijkheid om in een dag of dagdeel met een open zeilboot (valk) of sloep naar typische Friese dorpjes als Langweer, Woudsend of Heeg te varen.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Friesland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie idskenhuizen

De ligging van "groepsaccommodatie idskenhuizen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.