Vakantieboerderij Holwerd

8
30
Groepen.nl logo

Vakantieboerderij in Friesland, gelegen aan de rand van het historische dorp Holwerd. Het verblijf is geschikt voor groepen tot 30 personen en ligt vrijwel direct aan de Waddenzee. De groepsaccommodatie straalt vooral rust uit, waardoor het ook in de winterperiode goed vertoeven is.

Een groepsaccommodatie in Friesland met uitzicht op de Waddenzee

Op de begane grond tref je een grote recreatiezaal aan met eigen bar en diverse zithoekjes. Het verblijf telt 11 slaapkamers waarvan er twee op de begane grond gelegen zijn. De overige kamers bevinden zich op de eerste verdieping. De kamers hebben allemaal eigen sanitair (behalve kamer 8 en 9 die delen het sanitair). Tv op de kamer is op aanvraag, evenals een karaoke set en oppasservice. Daarnaast is er een keuken voor zelfverzorging die van alle gemakken is voorzien. Naast de groepsaccommodatie is een eetgelegenheid van waaruit, indien gewenst, maaltijden kunnen worden verzorgd en de genoemde bar desgewenst wordt bevoorraad. Als extra service wordt er voor gezorgd dat je bedden zijn opgemaakt. De groepsaccommodatie heeft een oppasservice (indien gewenst). Ook is er een speciale speelhoek voor de kinderen met tv. Je kunt een fiets huren en wanneer de boodschappen worden doorgegeven dan worden deze tijdens je verblijf bezorgd. Je hebt de beschikking over een grote speelweide met picknickbanken en sport- en spelmogelijkheden. Uniek is dat er in de winter speciale waddentochten zijn vanuit deze groepsaccommodatie.

Ga samen wadlopen tijdens een weekendje weg in Friesland

Het dorp Holwerd kenmerkt zich door de vele vissershuisjes en kleine steegjes gelegen in het schitterende waddengebied te midden van veel natuurschoon en rust. Niet ver van de accommodatie ligt een grote sporthal, deze kan (mits vooraf gereserveerd) gebruikt worden voor indoor voetbal, tennis, badminton, korfbal etc. Tevens is het mogelijk om de echte Friesche kaatssport te beoefenen onder deskundige begeleiding. Vanuit de groepsaccommodatie zijn er vele uitstapjes en activiteiten te ondernemen. Zo kan er o.a. aan wadlopen worden gedaan, dagtrips gemaakt worden naar Ameland en Schiermonnikoog, rondvaarten worden gemaakt op de Waddenzee. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij holwerd

De ligging van "vakantieboerderij holwerd" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.