Vakantiehuis Hollum

7.3
21
Groepen.nl logo

Op Ameland aan de rand van Hollum is deze groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen gelegen. Je kunt prima vanuit deze accommodatie het eiland verkennen.

Veel sport- en spelmogelijkheden bij je vakantiehuis in Friesland

De verblijfsruimte bied je toegang tot de grote tuin. Je hebt in totaal 7 slaapkamers (7 stapelbedden en 3 tweepersoonsbedden). Deze zijn gelegen op zowel de begane grond (3) alsmede op de eerste verdieping (4). De twee douches en vier toiletten zijn op de begane grond. De keuken heeft veel voorzieningen. De grote tuin biedt mogelijkheden voor sport en spel. Er is buiten een tafeltennistafel aanwezig. Strand op 1500 meter en de supermarkt is letterlijk om de hoek.

Ameland, een prachtig eiland om te verblijven

Ameland is een fantastisch eiland om te verblijven. Er zijn veel verschillende landschappen zoals: strand, duinen, bos en ook nog moeras. Dit wordt weer afgewisseld met weide en akkergronden. Volop wandel- en fietsmogelijkheden op het eiland. De groepsaccommodatieaccommodatie ligt in Hollum met op korte afstand enkele winkels en gezellige cafés.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Hollum voor een weekendje weg in Friesland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis hollum

De ligging van "vakantiehuis hollum" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.