Natuurhuisje in Gerkesklooster

5
Natuurhuisje.nl logo

Dit knusse vakantiehuis in Gerkesklooster heeft een jacuzzi en een sauna. Een drietal slaapkamers biedt comfortabel plaats aan 5 personen waardoor het ideaal is voor een gezinsvakantie. Geniet van wandelingen door de landelijke omgeving en doe de boodschappen bij de supermarkt op 6 km van het verblijf. De woning ligt vlak bij de grens met Groningen, in het verre noorden van Nederland. Breng een bezoek aan Lauwersoog of maak een wandeling door de Friese stad Drachten, op 20 km van de accommodatie. Het verblijf is voorzien van alle gemakken. Je kunt ontspannen op het terras of in de sauna om even helemaal tot jezelf te komen. Er is een jacuzzi en sauna aanwezig voor de ultieme levensgenieters onder ons. Geniet van de vergezichten op het Friese platteland. De goed uitgeruste keuken biedt je de kans om je favoriete gerechten te bereiden.

Bijzonderheden natuurhuisje in gerkesklooster

keuken parterre: kachel,, koffiezetapparaat(filtermaling),, koffiezetapparaat(pads),, combimagnetron,, afwasmachine,, koelkast,, vriezer

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in gerkesklooster

De ligging van "natuurhuisje in gerkesklooster" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.