Natuurhuisje in Foudgum

2
Natuurhuisje.nl logo

Verscholen in de glooiende terptuin op een eeuwenoude terp ligt deze trendy ingerichte studio. Het voormalig bloemenatelier van Yfke Blom is 40 m2 met grote luxe inpandige badkamer, met extra groot ligbad, heerlijk nieuw Auping auronde bed, zitje met schapeleren fauteuils, eethoek, keuken met eigen kookgelegenheid, morgens ontwaken met het uitzicht op de schapen en de glooiende terptuin met op de achtergrond de oude Mariakerk. 2 eigen zitjes rondom de studio. In overleg kun je ontbijt bijboeken. Koffie en thee is aanwezig in het natuurhuisje en bij aankomst hebben wij een lekkernij voor jullie, WOLKOM.

Bijzonderheden natuurhuisje in foudgum

Contactloos verblijf, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Terras, Koel-/vriescombinatie, Verwarming (CV), Tuindeuren, Tuin (omheind), verwarming (elektrisch, CV), Keuken, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis), Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in foudgum

De ligging van "natuurhuisje in foudgum" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.