Groepsaccommodatie Elahuizen

10
12
Groepen.nl logo

Deze accommodatie heeft een grote leefruimte met een volledig uitgeruste moderne keuken. Er is een heerlijke loungehoek en ruim buitenterras met uitzicht op de Friese landerijen. Er zijn zeven slaapkamers, voorzien van een wastafel en voldoende kastruimte. Bij de accommodatie kunnen, met en zonder schipper zeil- en motorboten worden gehuurd. De benedenverdieping van de accommodatie is aangepast aan rolstoelgebruik.

Groepsaccommodatie in Friesland met prachtige ligging 

Deze groepsaccommodatie is landelijk gelegen op een prachtige plek aan het grootste meer van Friesland, de Fluessen.  Vanuit de leefruimte is er mooi uitzicht op de Friese landerijen. De benedenverdieping van de accommodatie is aangepast aan rolstoelgebruik.  De leefruimte is gezellig ingericht en ruim voor 12 personen. Bij de accommodatie kunnen zeil- en motorboten worden gehuurd. Er zijn vele mogelijkheden om te watersporten en te genieten op het water.  Ook zijn er veel mogelijkheden om mooie fietstochten en wandelingen te maken en gezellige stadjes en dorpen te bezoeken.

Ontdek samen de omgeving

De accommodatie ligt direct aan het grootste meer van Friesland, de Fluessen. Er zijn in de buurt verschillende zeil- en surfscholen om het zeilen en surfen echt onder de knie te krijgen. De accommodatie ligt in een prachtig fietsgebied met het Gaasterland om de hoek, waar in de bossen ook prachtige wandelingen gemaakt kunnen worden. In de buurt van Elahuizen liggen gezellige Friese stadjes, zoals Sloten, Stavoren en Sneek. In Workum is het Jopie Huisman museum zeker een bezoek waard!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie elahuizen

De ligging van "groepsaccommodatie elahuizen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.