Groepsaccommodatie Easterein

10
22
Groepen.nl logo

Unieke buitenlocatie in Friesland! Maak kennis met een boomhut, of toch liever de ark. Dichter bij de natuur kan eigenlijk niet. Deze groepsaccommodatie bestaat namelijk uit verschillende boomhutten, mooi ingerichte blokhutten met houtkachel en een kapelletje op het erf. Daarnaast is er een groepsaccommodatie voor 10 personen met een grote ruimte voor eten of activiteiten. 

Goepsaccommodatie in Friesland met wellness

De groepsaccommodatie is voor geschikt voor 10 personen en daarbij zijn 6 losse accommodaties op het erf waar telkens 2 personen kunnen slapen waardoor er totaal 22 mensen kunnen overnachten. Wat de plek uniek maakt is de inrichting van het erf met allemaal kleine doorkijkjes, 2 boomhutten 2 blokhutten met kachel, kapel en een boot. Op het terrein is een vuurplaats aanwezig waar je samen verhalen met elkaar kunnen delen. Vind je het fijn om je even terug te trekken en rust te zoeken, pak een heerlijk boek of gebruik de hout gestookte hottub of sauna. 

Ontdek samen de mooie omgeving

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het dorp Easterein en ligt in de gemeente sudwest -Friesland. Direct vanaf de accommodaties zijn mooie fietsroutes en wandelpaden die terpdorpen met elkaar verbinden. De wat grotere plaatsjes die in de buurt liggen zijn Sneek, Bolsward, Franeker en Leeuwarden. Deze steden bieden een breed scala aan culturele en culinaire bezienswaardigheden. Maar ook een dagje wadlopen of met de boot naar één van de waddeneilanden is zeker een mooie ervaring.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie easterein

De ligging van "groepsaccommodatie easterein" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.