Natuurhuisje in Easterein

22
Natuurhuisje.nl logo

Unieke buitenlocatie in Friesland! Maak kennis met een boomhut, of toch liever de ark. Dichter bij de natuur kan eigenlijk niet. Het hele Paradijs is af te huren voor bijvoorbeeld een grote familie of samen met je vrienden en toch ieder een beetje zijn eigen plek. Er is namelijk een prachtige tuin met rondom water. Er is een prachtige groepsaccomodatie waar je gezamelijk kunt eten en daarna kunt je slapen in de boomhut of toch liever in een klein kapelletje, Voor iedereen is wel een mooie plek te vinden. Daarnaast is er de houtgestookte sauna en hottub te huren, of toch liever sportief en vaart u met de kano weg om de omgeving te verkennen. Het erf is alleen te huur voor workshop en trainingen. Stuur een berichtje en we komen graag met jullie in contact!

Bijzonderheden natuurhuisje in easterein

Open haard, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Barbecue, Terras, Koel-/vriescombinatie, Wasmachine, Afwasmachine, Verwarming (CV), Speelweide, Terras (overdekt), Internet, Berwarming (elektrisch), Wasmachine (gedeeld met anderen), Tafeltennistafel, Trampoline, Sauna, Jacuzzi / hottub, Tv, Keuken, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, oven, Houtkachel, Jacuzzi / hottub

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in easterein

De ligging van "natuurhuisje in easterein" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.