Vakantieboerderij Veenhoop

8.5
59
Groepen.nl logo

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in het hart van Friesland? De verbouwde vakantieboerderij is centraal gelegen in Friesland, nabij het nationaal park de Oude Feanen. De ideale locatie om met je familie, vriendengroep of sportvereninging een fantastische tijd te beleven. Ook is deze groepsaccommodatie uitstekend geschikt voor het houden van bedrijfstrainingen en personeelsfeesten en is ideaal voor het houden van bruiloften en partijen. 

Een groepsaccommodatie in Friesland met bar 


 De accommodatie heeft een professionele keuken, uitgebreide eetzaal, bar met alle benodigdheden en een ruime serre. Je hebt de beschikking over 12 slaapkamers. 90 procent van de kamers zijn voorzien van douche en toilet. De accommodatie biedt een haven gelegen aan het water van het grytman's rak. Wanneer het mooi weer is kun je genieten van een ruim terras en mooie binnenplaats met speeltoestellen. Rondom de accommodaties ligt een speelveld van ongeveer 15.000 vierkante meter met daarop een voetbalveld, 2 tafeltennistafels, een korfbal korf, een volleybalveld en nog genoeg ruimte om te vliegeren of andere spelletjes te doen. 

Samen het water op!


In de directe omgeving zijn wandelpaden, schitterende fietsroutes, vogelkijkhutten en natuurlijk ideale mogelijkheden om te zeilen en te kanoën.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij veenhoop

De ligging van "vakantieboerderij veenhoop" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.