Mobil home de Libelle

6
Rcn.nl logo

Geniet van een heerlijke gezinsvakantie in deze luxe, stijlvolle 6-persoons mobil home. De gloednieuwe mobil home is van alle gemakken voorzien zodat je echt kunt genieten van je verblijf.


 


Keuken


Mobil home de Libelle heeft een keukenblok met een 4-pits gaskookplaat met ingebouwde afzuigkap, een grote koelkast met koelvak, spoelbak met mengkraan, volledige keukeninventaris, vaatwasser, magnetron, filter koffiezetapparaat.


Woonkamer


De mobil home is voorzien van openslaande deuren naar het semi overdekte terras en heeft een zithoek, salontafel en een tafel met 6 stoelen. Er is verwarming en airco aanwezig. De verwarming werkt met een elektrische radiator via de airco unit.


 


Slaapkamer


Er is een tweepersoonsbed aanwezig van 140 bij 190, een slaapkamer met 2 x 1 persoonsbed  en een slaapkamer met een onderschuifbed van 80 bij 190. Inclusief matrassen, eenpersoons dekbedden en kussens. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk in de slaapkamer met het onderschuifbed.

Badkamer
De Libelle is voorzien van twee badkamers met elk een douche en wastafel, één badkamer heeft een toilet. Het tweede toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

Buiten
Vanaf het terras met openslaande deuren, met comfortabel tuinmeubilair en twee ligbedden kun je genieten van al het groen en de bosdieren om je heen. De auto kun je op de algemene parkeerplaats naast het terrein van de mobil homes parkeren. Auto's zijn niet toegestaan op het terrein waar de mobil homes staan.



Internet en TV
Er is een flatscreen TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
De mobil homes zijn gelegen op een veld bij elkaar. Vier mobil homes zijn huisdiervrij. Alle accommodaties zijn rookvrij. 

Boekingsinformatie