Vakantiewoning de Heidebloem - Heidewoning

4
Rcn.nl logo

Op de grens van het Nationale Park Het Drents Friese Wold staan twee vrijstaande, luxe en ruime vakantiewoningen geschikt voor vier personen. Geniet van een heerlijke vakantie op twee kilometer loopafstand van het toeristische dorp Appelscha. De vakantiehuizen staan in een natuurlijke omgeving met uitzicht op het heideveld.

Keuken


Er is een luxe keuken met een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, vaatwasser en een combimagnetron. De eethoek is geschikt voor vier personen.

Woonkamer
In de ruime woonkamer is een gezellige zithoek met twee banken en twee lekkere stoelen. Er is centrale verwarming.

Slaapkamer


Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met ieder twee comfortabele eenpersoons boxspringbedden van  0,80 bij 2 meter met een eenpersoonsdekbed. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.


In vakantiehuis nummer 32 is een extra bedstee van 1,40 bij 2 meter geschikt voor twee kinderen, zodat je er eventueel met 4 volwassenen en 2 kinderen kan verblijven. Het meenemen van eigen bedlinnen is in dit type accommodatie niet mogelijk. Het verplichte lakenpakket staat er bij je reservering automatisch bij.

Badkamer
Op de begane grond is een badkamer met douche en wastafel en er is een gescheiden toiletruimte.

Buiten
Het ruime terras is gelegen op het zuiden en heeft een overkapping zodat je ook bij iets minder weer toch lekker buiten kunt zitten om te genieten van de prachtige omgeving. De auto kun je naast het huis parkeren.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn niet toegestaan. Alle accommodaties zijn rookvrij. De woningen kunnen qua inrichting en indeling van elkaar verschillen. De prijs van Vakantiewoning de Heidebloem is exclusief bedlinnen à € 7,50 p.p. (afname verplicht), toeristenbelasting en verplichte eindschoonmaak van € 60.

Boekingsinformatie