Mobil home de Wielewaal

6
Rcn.nl logo

Een heerlijke vakantie vlak bij het toeristische Appelscha in deze comfortabel ingerichte mobil home voor 4-6 personen. De vrijstaande mobil homes staan in een natuurlijke omgeving.

Keuken


De mobil home is compleet ingericht en voorzien van een open keuken met een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat en een gewone magnetron. De eethoek biedt plaats aan vier personen.

Woonkamer
Er is een ruime woonkamer met L-vormige bank en flatscreen TV. De gaskachel zorgt voor een aangename warmte op de wat koudere dagen.

Slaapkamer


Er zijn twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed van 1,40 bij 2 meter en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 0,70 bij 2 meter. Alle bedden hebben eenpersoonsdekbedden. Het is mogelijk om van de eethoek in de woonkamer een tweepersoons slaapplaats te maken. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk in de woonkamer. 

Badkamer
Er is een badkamer met wastafel en douchecabine en een gescheiden toiletruimte.

Buiten
Bij de mobil home is een ruim vlonderterras met tuinset en parasol. Een heerlijke plek om volop van de zon te genieten. De auto kun je naast de mobil home parkeren en er is een fietsenschuurtje.

Internet en TV
Er is een flatscreen TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
In een aantal van dit type de Wielewaal is een huisdier toegestaan. Alle accommodaties zijn rookvrij.

Boekingsinformatie