Safaritent de Wold Lodge

7
Rcn.nl logo

Wil je in de natuur kamperen maar heb je geen eigen tent? Dan is deze vrijstaande, stoere Safaritent precies wat je zoekt. Je zult je gelijk thuis voelen in het gezellige en warme interieur. Voorzien van alle basis gemakken die je nodig hebt bij je glampingverblijf in de open natuur.

Keuken


De steigerhouten keuken met 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak en filter koffiezetapparaat heeft een volledige inventaris.

Woonkamer


In de loungehoek kun je lekker luieren en aan de grote eettafel wordt elke maaltijd een feestje.

Slaapkamer


In de Safaritent zijn een tweepersoonsbed, een hoogslaper voor twee personen, een stapelbed en een eenpersoonsbed aanwezig. De afmeting van de bedden is 0,90 bij 2 meter met enkele dekbedden. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk in de woonkamer. 

Badkamer
De Safaritent heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Buiten
De vier lodges staan bij elkaar op een veld maar bieden toch elk voldoende privacy. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten op de ruime, overdekte veranda met loungebanken en picknicktafel. De veranda ligt op het zuiden. In het midden van het veld vermaken de kinderen zich prima op de speelplaats met schommel, zandbak en een plek om met water te spelen. Er is naast de Safaritent plek om één auto te parkeren. 

Internet en TV
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi. Er is een TV aanwezig in de tent.

Overig


Een huisdier is toegestaan in twee van de vier safaritenten. Alle accommodaties zijn rookvrij.

Boekingsinformatie