Aangepaste bungalow de Dobbe

6
Rcn.nl logo

In deze vrijstaande, gelijkvloerse bungalow - aangepast voor rolstoelgebruikers - geniet je met z'n zessen van een heerlijke vakantie op twee kilometer loopafstand van het toeristische dorp AppelschaDe bungalow staat in een natuurlijke omgeving.

Keuken


De drempelloze bungalow heeft een open keuken met onderrijdbaar keukenblok met een 4-pits inductie kookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, vaatwasser en een combimagnetron. De eethoek is geschikt voor zes personen.

Woonkamer
In de woonkamer is een gezellige zithoek met een open haard, maar er is ook centrale verwarming in de bungalow.

Slaapkamer


Er zijn drie slaapkamers. Twee slaapkamers met ieder twee eenpersoons boxspringbedden van 0,90 bij 2 meter. De derde slaapkamer heeft een eenpersoons boxspringbed en een elektrisch hoog-laagbed. Ieder bed heeft een eenpersoonsdekbed. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
Er is een aangepaste douche- en toiletruimte met een verhoogd toilet met steunen en een douchestoel. Verder is er nog een gescheiden toiletruimte aanwezig in de bungalow.

Buiten
Het zonnige terras - op het zuiden gelegen - is voorzien van tuinmeubilair voor zes personen en een parasol. Er is voor twee auto's parkeerruimte bij de bungalow.  

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruik maken van gratis wifi.

Overig


In een aantal van dit type is een huisdier toegestaan. Alle accommodaties zijn rookvrij. Op de foto van de tekening van de bungalow klopt de badkamer niet precies, die is in verhouding in werkelijkheid wat groter.

Boekingsinformatie