De Boshut

2
Rcn.nl logo

Deze sfeervolle boshut is ideaal voor een nachtje weg of voor een langer verblijf 'back to basic' met twee personen! Fietsvakantie, wandelvakantie of gewoon een keer wat anders? De boshut is echt een beleving voor twee personen midden in de natuur.  

Keuken


In het keukenblokje vind je een 2-pits elektrische kookplaat, een waterkoker, een thermosfles met opschenkfilter om koffie te maken, een kleine koelkast en een complete inventaris om te kunnen koken en eten. Op het veld is een watertappunt en in de hut is een jerrycan.

Woonkamer
In de hut staat een tafel met twee stoelen. Er is een elektrische kachel in de hut aanwezig.

Slaapkamer


Er staat een tweepersoonsbed van 1,40 bij 2 meter, dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen kun je zelf meenemen of bijboeken bij je reservering. Kom je met meer dan twee personen? Dan is het tegen een vergoeding mogelijk een tweepersoons tentje naast de hut te plaatsen. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.Badkamer
De boshut heeft geen eigen sanitair. Het sanitair gebouw is vlakbij, hier kun je gratis gebruikmaken van warm water, douche en toilet.Buiten
De speels ogende hut - waarvan er zeven verspreid staan op een veld met speeltoestel - staat op 1 meter hoge palen staat. Er is een picknicktafel. De auto kun je parkeren op de parkeerplaats naast het veld.


 


Internet 
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Alle accommodaties zijn rookvrij. In een aantal boshutten is een huisdier toegestaan. De kosten voor de eindschoonmaak van de boshut zijn € 25 maar je kunt er ook voor kiezen zelf schoon te maken. 

Boekingsinformatie