Chalet de Vink

8
Rcn.nl logo

Een vrijstaande chalet op de grens van het Nationale Park Het Drents Friese Wold geschikt voor acht personen. Geniet van een heerlijke vakantie op twee kilometer loopafstand van het toeristische dorp Appelscha. Het chalet staat aan de rand van het park in een natuurlijke omgeving.

Keuken


Het chalet is compleet ingericht en voorzien van een moderne keuken met een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, combimagnetron en een vaatwasser.

Woonkamer
Het chalet is voorzien van een royale woonkamer met zithoek en openslaande deuren naar het terras. Door de vele grote ramen geniet je ook in het chalet van de mooie natuur om je heen.

Slaapkamer


Er zijn vier slaapkamers met ieder twee eenpersoons boxspringbedden van 0,80 bij 2 meter met elk een eenpersoonsdekbed. Het plaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
Er zijn twee badkamers. De eerste badkamer heeft een ligbad, douche en wastafel. De tweede badkamer heeft een douche en toilet. Daarnaast is er nog een gescheiden toiletruimte.

Buiten
Bij het chalet is een ruim terras met parasol en tuinmeubilair voor acht personen. Een heerlijke plek om volop van de natuurlijke omgeving te genieten. Er is parkeerruimte voor twee auto's naast het chalet.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
In dit type chalet zijn huisdieren toegestaan. Alle accommodaties zijn rookvrij.

Boekingsinformatie