Bungalow de Leeuwerik

6
Rcn.nl logo

Centraal gelegen op het park en in de bossen van Appelscha vind je deze 6-persoons bungalow. Waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en uitrusten. De bungalow staat in een natuurlijke omgeving en biedt zowel binnen als buiten een heerlijke plek voor een geslaagde vakantie.

Keuken


De bungalow heeft een open keuken met een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat en een combimagnetron. De eethoek is geschikt voor zes personen.

Woonkamer
In de woonkamer staan twee banken en een leunstoel. Voor wat extra gezelligheid en warmte kun je de houtkachel aanmaken maar er is ook centrale verwarming.

Slaapkamer


Er zijn drie slaapkamers met ieder twee comfortabele boxspringbedden van 0,80 bij 2 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. De slaapkamers hebben een elk een eigen wastafel. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
Er is een gescheiden douche- en toiletruimte.

Buiten
Vanuit de woonkamer heb je via de terrasdeur direct toegang tot het terras op het zuiden met tuinmeubilair voor zes personen. Hier kun je zelfs in het vroege voorjaar al lekker genieten van de zon. Er is parkeerplaats voor twee auto's bij de bungalow.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Alle accommodaties zijn rookvrij. In bijna alle bungalows is een huisdier toegestaan.

Boekingsinformatie