Bungalow de Grutto

4
Rcn.nl logo

In deze sfeervolle, vrijstaande bungalow geniet je met z'n vieren van een heerlijke vakantie in een natuurlijke omgeving. Je zult je direct thuis voelen in deze accommodatie op twee kilometer loopafstand van het toeristische dorp Appelscha. De bungalow is van alle gemakken voorzien:

Keuken


De bungalow heeft een open keuken met een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, vaatwasser en een combimagnetron. De eethoek is geschikt voor vier personen.

Woonkamer
Er is een gezellige zithoek ingericht met een bank, twee leunstoelen en een flatscreen TV met DVD-speler. Voor wat extra warmte kun je de houtkachel aansteken maar er is ook centrale verwarming.

Slaapkamer


Er zijn twee slaapkamers met ieder twee comfortabele boxspringbedden van 0,80 bij 2 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. De grootste slaapkamer heeft een eigen TV. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
De luxe badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en een stortdouche met infraroodpaneel. Er is een gescheiden toiletruimte.

Buiten
Vanuit de woonkamer heb je via de schuifpui direct toegang tot het terras. Het ruime terras is gelegen op het zuiden en heeft een overkapping zodat je ook bij iets minder weer toch lekker buiten kunt zitten. Hier kun je zelfs in het vroege voorjaar al lekker genieten van de zon. De auto kun je bij de bungalow parkeren.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer en een tweede in de slaapkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
In twee van de vier Grutto's is een huisdier toegestaan. Alle accommodaties zijn rookvrij.

Boekingsinformatie