Anker 8p. Wellness

8.5
8
Tuskendemarren.nl logo

Luxe 8 persoons energie neutrale familiewoning (2 onder 1 kap) met een jacuzzi én sunshower!

Wellness liefhebbers opgelet: deze 8-persoons familiewoning beschikt over een jacuzzi in de tuin, sauna én sunshower in de badkamer. Daarbij ligt de woning direct aan het water en beschikt de woning over een zeer ruime tuin. Vanaf uw terras of vanuit uw jacuzzi geniet u van een schitterend uitzicht op het water, landerijen en ondergaande zon.
 
Op de begane grond bevindt zich de hal met een separaat toilet. De woonkamer beschikt over een zit- en eethoek met flatscreen televisie. De open keuken biedt onder andere een combimagnetron, inductiekookplaat, koffiezetapparaat en extra stille vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer met douche op de begane grond. Op de bovenverdieping zijn nog twee slaapkamers. Alle slaapkamers hebben twee éénpersoons boxspringbedden. Er is een luxe badkamer met regendouche, sunshower, wastafel en toilet. 

Uw verblijf is inclusief gebruik van gratis WiFi en een parkeerplaats bij de woning. Een tweede auto kunt u eventueel op de algemene parkeerplaats parkeren. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze woning. 
Geniet vanuit uw tuin van een weids uitzicht over de Meine Sleat (open vaarverbinding). Let op! Deze woning heeft geen eigen aanlegsteiger. 


Boekingsinformatie

Ligging anker 8p. wellness

De ligging van "anker 8p. wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.