Anker 6p.

8.7
6
Tuskendemarren.nl logo

Prachtig luxe, 2 onder 1 kap, 6 persoons familiewoning met schitterend uitzicht vanaf uw terras met buiten openhaard over water en landerijen.

Deze gelijkvloerse woning is volledig energieneutraal gebouwd. In de woonkamer bevindt zich een zit- en eethoek met flatscreen televisie. De open keuken biedt onder andere een combimagnetron, inductiekookplaat, koffiezetapparaat en een vaatwasser. Er zijn drie slaapkamers met allen twee eenpersoons boxspringbedden én een nette badkamer met douche en ruime wastafel. In de hal is een separaat toilet.

Buiten geniet u vanaf de veranda, met tuinmeubilair en buiten openhaard, van een prachtig vrij uitzicht over de landerijen. De accommodatie ligt niet aan het water.

Uw verblijf is inclusief gebruik van gratis WiFi en een parkeerplaats bij de woning. Een tweede auto kunt u eventueel op de algemene parkeerplaats parkeren. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze woning. 


Bekijk een 3D tour van deze woning!


Boekingsinformatie

Ligging anker 6p.

De ligging van "anker 6p." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.