Sneekermeer 8p.

8.7
8
Tuskendemarren.nl logo

Op de begane grond bevindt zich de hal met separaat toilet. De woonkamer bevat een zit- en eethoek met flatscreen TV. De open keuken beschikt o.a. over een vaatwasser, combi-magnetron en koffiezetapparaat. De waterzijde van de woning heeft openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Wij hebben ook 8-persoonswoningen met een slaapkamer op de begane grond met een inloop badkamer en drie slaapkamers op de verdieping en één badkamer met douche (cabine), wastafel en toilet. De bovenverdieping heeft drie c.q. vier slaapkamers (afhankelijk van het huisnummer waarvoor u kiest) en alle drie c.q. vier zijn uitgevoerd met twee één persoons boxspringbedden. De bovenverdieping met vier slaapkamers bevat twee badkamers met douche (cabine), wastafel en toilet.

Alle accommodaties zijn gelegen aan het water en voorzien van een ruime eigen aanlegsteiger. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.

Bekijk een 3D tour van deze woning!





Boekingsinformatie

Ligging sneekermeer 8p.

De ligging van "sneekermeer 8p." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.