Bungalow de Snoekbaars

6
Rcn.nl logo

Deze ruime en eenvoudig ingerichte bungalows bevinden zich centraal gelegen op het park, vlak bij alle voorzieningen en op steenworp afstand van het Wolderwijd. Een paar van dit type bungalow is aangepast voor mindervalide mensen.

Keuken


Vanuit de hal kom je in de open keuken. Deze is compleet ingericht en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, waterkoker, filter koffiezetapparaat en een gewone magnetron.

Woonkamer


De woonkamer is voorzien van open haard en schuifpui met toegang tot het terras.

Slaapkamer


In de kleine slaapkamer op de begane grond staat een stapelbed. Aan de woonkamer grenst de tweede slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden en eigen wastafel. Vanuit de woonkamer kun je met de trap naar de vide. Op de vide staan twee eenpersoons boxspringbedden van 0,90 bij 2 meter. Ieder bed heeft een enkel dekbed. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk in de woonkamer.

Badkamer
Er is een badkamer met douche en een gescheiden toiletruimte.

Buiten
Op het terras staat een ruime tafel met zes stoelen. De auto mag niet naast de bungalow geparkeerd maar op de parkeerplaats van het park.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi op één apparaat.

Overig


In een aantal accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie. Er is centrale verwarming in de bungalow. Bungalows 36, 38 en 39 zijn geschikt voor mindervalide mensen. De bungalows zijn ruimer en voorzien van schuifdeuren. Een douche en toilet bevinden zich in één ruimte, er is een douchestoel aan de wand en er zijn beugels bij het verhoogde toilet. In de keuken kan je met de rolstoel onder het aanrecht rijden. De slaapkamer die grenst aan de woonkamer is voorzien van twee elektrisch verstelbare hoog- laag bedden. De aangepaste bungalows zijn alleen telefonisch te boeken via 085 0400 700.

Boekingsinformatie