Bungalow de Meerval

6
Rcn.nl logo

Deze eenvoudig ingerichte bungalows bevinden zich centraal gelegen op het terrein, vlak bij alle voorzieningen en op een steenworp afstand van het meer. Een heerlijk verblijf voor zes personen aan het Wolderwijd in Flevoland.

Keuken


Vanuit de hal kom je in de open keuken. Deze is compleet ingericht en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, waterkoker, filter koffiezetapparaat, gewone magnetron en een vaatwasser.

Woonkamer


De woonkamer is voorzien van een open haard en een schuifpui die toegang biedt tot het terras. Ook vind je in de woonkamer een TV met DVD-speler en een audioset met CD-speler. Een aantal van deze bungalows heeft uitzicht op de dijk.

Slaapkamer


In de kleine slaapkamer beneden staat een eenpersoonsbed. Aan de woonkamer grenst de tweede slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden van 0,90 bij 2 meter. Deze slaapkamer heeft een eigen wastafel. Vanuit de woonkamer kun je met de trap naar de vide. Op deze vide staan twee eenpersoons boxspringbedden van 0,80 bij 2 meter. Bovendien is er op deze bovenverdieping een extra slaapkamer met een eenpersoonsbed. Alle bedden hebben eenpersoonsdekbedden. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk in de woonkamer.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

Buiten
Het terras is voorzien van tuinmeubilair voor zes personen. De auto mag niet naast de bungalow geparkeerd maar op de parkeerplaats van het park.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi op één apparaat.

Overig
In een aantal accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie. Er is centrale verwarming in de bungalow.

Boekingsinformatie