Vakantiehuis Urk

9
24
Groepen.nl logo

Dit moderne vakantiehuis is vlakbij Urk gelegen op een vakantiepark. De accommodatie ligt gescheiden van het campinggedeelte zodat je met je groep privacy hebt. De groepsaccommodatie heeft een lichte woonkamer en een open (compleet ingerichte) keuken. Je beschikt over 10 slaapkamers, waarvan 4 met eigen sanitair bij de slaapkamer. Daarnaast zijn er nog 2 toiletten en 2 douches op de gang. Er is een veranda met tuinmeubelen, parkeerplaatsen en een eigen speelveld. Je mag gebruik maken van de voorzieningen op het vakantiepark: grote speeltuin, open lucht zwembad, wandel- en verzorgpony's (tegen een kleine vergoeding), snackbar, eetcafé en terras. Rondom het vakantiepark is een bos.


Geniet samen van het oude dorp tijdens je weekendje weg in Flevoland



Vanaf de groepsaccommodatie zijn er verschillende mogelijkheden voor dagjes uit. De de geschiedenis van de omgeving is bijzonder interessant en  te zien in het Nieuwland museum. Urk biedt een scala aan mogelijkheden, zoals sfeer proeven van het oude dorp, slenteren door de smalle straatjes, genieten van boten, in de haven of op het IJsselmeer, of lekker eten in één van de vele restaurantjes. Urk heeft een aantrekkelijk winkelbestand; op 2 km afstand van de camping bevindt zich Winkelcentrum de Hofstee en het grote Winkelcentrum Urkerhard. Het oude dorp heeft vele winkeltjes is 3 km van de accommodatie gelegen. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Flevoland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis urk

De ligging van "vakantiehuis urk" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.