Groepsaccommodatie Nagele

8.9
24
Groepen.nl logo

Landhuis met uitzicht het op Unesco wereld erfgoed Schokland. Luxe en comfort zullen je omringen bij dit verblijf. Het geheel is omgeven door een eigen tuin met terras. Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Het verblijf is geschikt voor maximaal 24 personen. Het gehele gebouw is rookvrij, met buiten gelegenheid om (beschut) te roken. Op dit terrein ligt nog een andere accommodatie, alles is goed van elkaar gescheiden.

Een licht en ruimtelijk vakantiehuis in Flevoland

De grote verblijfsruimte bestaat uit een eet- en zitgedeelte. Het zitgedeelte is voorzien van comfortabele leren banken. Door de moderne inrichting oogt deze ruimte zeer licht, sfeervol en ruimtelijk. De keuken is van alle gemakken voorzien. Op de eerste verdieping zijn 6 tweepersoons kamers met enkele bedden en elk een eigen badkamer. Op de tweede verdieping zijn 4 tweepersoons kamers met elk een eigen badkamer. Voor de kleine kinderen zijn er 4 kinderstoelen, 4 kinderledikantjes en een box aanwezig. Daarnaast zijn er diverse gezelschapsspellen voor binnen en buiten.

Geniet samen van de rust, ruimte en natuur

Dit landhuis ligt op loopafstand van het Schokkerbos. Je kunt genieten van rust, ruimte en natuur. Dit landhuis ligt direct aan het wandelpad richting het oude eiland Schokland. Een rondgang om het eiland met een bezoek aan het museum en de oude kerkruïne is zeker de moeite waard. Ook is er de Gesteentetuin. Het IJsselmeer en het Ketelmeer liggen vlakbij, alsmede de plaatsen Emmeloord, Urk en Kampen. Een bezoek aan de Bataviawerf/Bataviastad en het Aviodrome in Lelystad zijn ook zeer de moeite waard.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Nagele (Flevoland)

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie nagele

De ligging van "groepsaccommodatie nagele" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.