Havenlodge 6 persoons Lelystad

8
6
Glampings.com logo

Marina Parcs biedt overnachtingen aan in gezellige Havenlodges op een unieke plek op het water vlakbij Bataviastad. De lodges zijn te vinden in Jachthaven Deko Marina Lelystad aan de steigers tussen de boten, waardoor ze een prachtige ligging hebben. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten in de jachthaven, zoals eten & drinken (restaurant en bar) met fijn terras, bootverhuur, wasserette, leenfietsen, bagagekarretjes, goede sanitaire voorzieningen, speelplekken voor de kids, BBQ- zeilevenementenstrand, en nog veel meer. 

Deko Marina ligt dichtbij de prachtige Oostvaardersplassen, en een overtocht naar de Markerwadden is zeker een bijzonder dagje uit. Maar ook kunt u bijvoorbeeld shoppen in Bataviastad, welke slechts 1 km verwijderd is van onze jachthaven. Met de gratis leenfietsen bent u daar in een ogenblik. Kortom Deko Marina Lelystad: een prachtige uitvalsbasis voor allerlei vrijetijdsbestedingen.

De Havenlodges zijn voorzien van airco en hebben 2 slaapkamers. Één slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en de andere een stapelbed. In de woonkamer staat een slaapbank, met plek voor 2 personen. Dit maakt de Havenlodge geschikt voor maximaal 6 personen.  Een heerlijk terras met meubilair, van waar u over de jachthaven kunt uitkijken, een compacte keuken met  Senseo koffieautomaat, waterkoker, elektrisch koken en koelkast. De Havenlodges zijn voorzien van TV, WIFI in de jachthaven (beperkt aanwezig) en een moderne badkamer met luxe douche, toilet en wastafel. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen in de huurprijs.


Boekingsinformatie

Ligging havenlodge 6 persoons lelystad

De ligging van "havenlodge 6 persoons lelystad" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.