Groepsaccommodatie Bant

10
30
Groepen.nl logo

Op het erf van een voormalige boerderij staan vakantiehuisjes rond een vijver. Deze kunnen in combinatie met een verblijfsruimte op het park worden gebruikt voor allerlei groepsuitjes. Totaal geschikt voor 30 personen. Op het erf van de boerderij zijn de karakteristieke boerderijdieren nog aanwezig. Ook zijn er verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig.

Groepsaccommodatie in Flevoland met veel mogelijkheden

Elk huisje biedt ruimte aan 6 personen. Er zijn twee slaapkamers boven en een tweepersoons slaapgelegenheid beneden. Alle huisjes zijn voorzien van douche, toilet, centrale verwarming, magnetron, radio en kleurentelevisie. De huisjes staan rond een visvijver. Op korte afstand van de huisjes ligt het groepsgebouw. Deze ruimte is volledig ingericht. De verblijfsruimte heeft twee grote schuifdeuren die grenzen aan het grote terras. In het gebouw is een keuken met professionele apparatuur aanwezig. Op het erf is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen. Extra service: biertap verhuur, catering, animatieprogramma in het zomerseizoen, barbecueverhuur, outdooractiviteiten. 

Bezoek de drie provincies 

Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het Kuinderbos. Een bezoekje aan de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. In de directe omgeving zijn de Friese meren en de bossen van Gaasterland te vinden. Op het park kan men kanovaren, vissen, pony rijden en skelteren. Tevens is er een groot grasveld voor verschillende activiteiten aanwezig.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Bant (Flevoland)

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie bant

De ligging van "groepsaccommodatie bant" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.