Groepsaccommodatie Bant

8.4
18
Groepen.nl logo

Op het erf van een voormalige boerderij is een kleinschalig vakantiepark. De combinatie die wij aanbieden bestaat uit 3 vakantiehuisjes en een knusse groepsblokhut. De huisjes liggen op zeer korte afstand van de groepsblokhut, die de groep tijdens het verblijf helemaal voor zichzelf heeft. De 3 huisjes bieden slaapruimte aan totaal 18 personen. Op het erf van de boerderij zijn de karakteristieke boerderijdieren zoals schapen, geiten, kippen en pony's nog aanwezig. Ook zijn er verschillende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig.

Een knus vakantiehuis in Flevoland 

Elk huisje biedt ruimte aan 6 personen. Er zijn twee slaapkamers boven en een tweepersoons slaapgelegenheid beneden. Alle huisjes zijn voorzien van douche, toilet, centrale verwarming, magnetron, radio en kleurentelevisie. De huisjes staan rond een vijver. Vlakbij de huisjes staat de groepsruimte, de blokhut. Deze ruimte is volledig ingericht. De groepsblokhut heeft twee openslaande deuren naar het terras en heeft een eigen keuken. Op het erf is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen. Extra service: biertap verhuur, catering, animatieprogramma in het zomerseizoen, barbecueverhuur, outdooractiviteiten. 

Samen bootje varen op de Friese meren tijdens een weekendje Flevoland

Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het Kuinderbos dat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden. Een bezoekje aan de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. In de directe omgeving zijn de Friese meren en de bossen van Gaasterland te vinden. Op het park kan men kanovaren, vissen, pony rijden en skelteren. Tevens is er een groot grasveld voor verschillende activiteiten aanwezig.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Flevoland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie bant

De ligging van "groepsaccommodatie bant" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.