Groepsaccommodatie Bant

10
36
Groepen.nl logo

Op het erf van een voormalige boerderij en aan de rand van een groot bos, ligt een kleinschalig vakantiepark. Wij bieden hier aan: 3 zespersoons woningen en 2 achtpersoons woningen samen met een paviljoentent. De vakantiewoningen liggen op korte afstand van het paviljoen. Totaal voor 34 personen. Indien gewenst zijn er extra zespersoons huisjes bij te huren (prijs op aanvraag). Op het erf van de boerderij zijn de karakteristieke boerderijdieren nog aanwezig. Ook zijn er verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig.

Vakantiehuisjes in Flevoland rondom een dorpsplein

Alle zespersoons woningen hebben twee slaapkamers boven en een kamer beneden. De achtpersoons woningen hebben een extra slaapkamer voor 2 personen. Alle huisjes zijn voorzien van 2 badkamers, centrale verwarming, keuken met magnetron en vaatwasser, een flatscreen tv, dvd-speler en radio met cd-speler. De huisjes staan rond een gezellig dorpspleintje en vlakbij een visvijver. Op korte afstand van de huisjes staat het paviljoen, die geschikt is voor 30 tot 60 personen. Het paviljoen is volledig ingericht, verwarmd, uitgebreide keuken, bar, zitjes en terras. Vanuit het paviljoen kun je direct naar het terras en naar een groot speelveld. Terrasmeubilair is aanwezig. In verband met meerdere groepen op het terrein is het niet mogelijk om een eigen geluidinstallatie mee te brengen!

Veel speelplezier voor de kinderen


Op het erf staan diverse speeltoestellen, een tennisbaan, volleybalveld, voetbalveld en skelters voor de kleine kinderen. Er is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen. Extra service: biertap verhuur, animatieprogramma in het zomerseizoen, barbecueverhuur, outdooractiviteiten. Er zijn ook uitgebreide mogelijkheden voor maaltijdverzorging aanwezig.

Bezoek de drie provincies tijdens je weekendje weg in Flevoland

Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het 1200 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden. Direct achter het Kuinderbos beginnen de natuurgebieden de Weerribben en de Rottige Meenthe, twee moerasgebieden. De ligging van het vakantiepark biedt voldoende gelegenheid tot het maken van diverse toeristische uitstapjes. Een bezoekje aan één van de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. Ook de Friese meren en de bossen van Gaasterland zijn dichtbij te vinden. Op het park kan men kanoën, vissen, pony rijden en skelteren.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Bant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie bant

De ligging van "groepsaccommodatie bant" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.