Vakantiehuis Bant

9.3
8
Groepen.nl logo

Op het kleinschalig vakantiepark staan comfortabele vakantiewoningen voor 8 personen. Alle slaapkamers zijn uitgerust met 1-persoons boxspring bedden. Op de begane grond is een 2-persoons slaapkamer en op de bovenverdieping bevinden zich nog drie 2-persoonsslaapkamers. De woningen zijn voorzien van 2 badkamers, een magnetron, een vaatwasser, een radio met cd-speler, een televisie, een dvd-speler en een gemeubileerd terras. De ruime woningen staan vlakbij water en er zijn diverse speelvelden.

Veel speelplezier voor de kinderen

Op het erf staan diverse speeltoestellen, een tennisbaan, volleybalveld, voetbalveld en skelters voor de kleine kinderen. Er is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen. Extra service: biertap verhuur, animatieprogramma in het zomerseizoen, barbecueverhuur, outdooractiviteiten. Er zijn ook uitgebreide mogelijkheden voor maaltijdverzorging aanwezig.

Bezoek de drie provincies tijdens je weekendje weg in Flevoland

Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het 1200 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden. Direct achter het Kuinderbos beginnen de natuurgebieden de Weerribben en de Rottige Meenthe, twee moerasgebieden. De ligging van het vakantiepark biedt voldoende gelegenheid tot het maken van diverse toeristische uitstapjes. Een bezoekje aan één van de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. Ook de Friese meren en de bossen van Gaasterland zijn dichtbij te vinden. Op het park kan men kanoën, vissen, pony rijden en skelteren.

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis bant

De ligging van "vakantiehuis bant" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.