Groepsaccommodatie Zwiggelte

9
32
Groepen.nl logo

Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen kun je hier op dit moment met maximaal 20 personen verblijven

Net buiten Zwiggelte, een klein dorpje in het midden van Drenthe, ligt deze ruime groepsaccommodatie. Vanaf deze locatie kun je te voet, op de fiets en zelfs te paard de uitgestrekte Bossen en vele Natuurgebieden die de omgeving rijk is ontdekken. Zwiggelte ligt zeer centraal tussen Assen, Emmen en Hoogeveen, deze omgeving biedt vele culturele en sportieve activiteiten.

Groepsaccommodatie in Drenthe met bar

De groepsaccommodatie is verdeeld in een verblijfsruimte met zit- en eetgedeelte, mooie bar en een knusse zithoek. Alle ruimtes zijn verwarmd door centrale verwarming. Ook is de accommodatie voorzien van digitale tv en draadloos internet. Je beschikt over een ruime keuken met alle benodigde apparatuur en vaatwasser. Afhankelijk van het aantal personen heb je beschikking over 2 slaapzalen die zich in het centrale gebouw bevinden. Aangrenzend aan de groepsaccommodatie ligt een groot en overdekt terras, met zitplaatsen een plek om te barbecueën en uitzicht op het speelveld.

Bent u met meer dan 32 personen dan bieden wij de mogelijkheid van mei tm september Safaritenten te huren, twee luxere 5 persoons Blokhutten en vier comfortabele 6 persoons Safaritenten aan, alles met prive sanitair.

Eigen Caravan/Camper of Tent meenemen: kan bij de groepsaccommodatie of op rustiger locatie { op het terrein } geplaatst worden. Prijs op aanvraag.

Wandel samen door de mooie heidegebieden

Door de centrale ligging bevinden vele recreatieve en culturele mogelijkheden binnen een straal van zo'n 15 km. De accommodatie grenst aan de uitgestrekte Boswachterijen van Hooghalen en Grolloo, waar prachtige vennen en heidegebieden elkaar doorkruisen. Dit gebied is vrij toegankelijk is voor wandelaars, fietsers , ruiter en /menners. Ook bevinden zich in de directe omgeving van de groepsaccommodatie een overdekt zwemparadijs, Klimpark, Recreatieplas, Dierentuin, Musea en het Drouwenerzand speelparadijs.

 Bekijk hier ook de andere groepsaccommodaties in Drenthe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie zwiggelte

De ligging van "groepsaccommodatie zwiggelte" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.