Natuurhuisje in Zuidwolde

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit heerlijke vakantiehuis in Zuidwolde beschikt over een aangenaam terras en een vrij uitzicht over de landerijen. Er is 1 slaapkamer voor 2 personen en dit verblijf is ideaal voor een romantisch uitstapje met je partner. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Met name het uitgestrekte bos- en heidegebied Wildenberg-Rabbinge is uitermate geschikt voor wandelaars. Bezoek de ooievaars in De Wijk (10 km) of het stadje Meppel (20 km) voor een gezellig dagje shoppen. Ook leuk zijn de schaapskooi van Ruinen (22 km) en Attractiepark Slagharen, op 15 km afstand. De woning beschikt over een ruime keuken en een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer. Het verblijf is gelijkvloers en daardoor geschikt voor vakantiegangers met een rollator. Je kunt fietsen stallen onder de carport en je vindt hier bovendien de mogelijkheid om een elektrische fiets op te laden. De vriendelijke eigenaar van het pand woont op hetzelfde erf en zal je privacy waarborgen.

Bijzonderheden natuurhuisje in zuidwolde

open keuken parterre: fornuis,, afzuigkap,, koffiezetapparaat(filtermaling),, combimagnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in zuidwolde

De ligging van "natuurhuisje in zuidwolde" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.