Groepsaccommodatie Wateren

10
22
Groepen.nl logo

Dit unieke en comfortabele vakantiehuis is geschikt voor familievakanties, bevriende gezinnen, reünies en vriendinnenweekenden. 

Een vakantiehuis in Drenthe met een tuin vol privacy

Bij aankomst proef je al de bijzondere sfeer in en rondom deze groepsaccommodatie in Drenthe. Op de begane grond tref je een grote woonkamer met een eetgedeelte voor je gezelschap en een zitgedeelte met open haard en uitzicht op de tuin met grote vijver en de weidevelden. In het vakantiehuis is een goed uitgeruste keuken. Voor groepen tot 12 personen beschik je over 5 slaapkamers en 2 badkamers. Voor 13 tot en met 16 personen 7 slaapkamers en 3 badkamers en grotere groepen tot 22 personen 9 slaapkamers en 4 badkamers.  Er is één 2 persoons slaapkamer en badkamer op de begane grond. Je hebt een overdekt terras met uitzicht over de omheinde tuin met veel privacy. 

Zakelijke bijeenkomsten: Deze locatie beschikt over enkele conferentieruimtes met een fijne inspirerende sfeer en daardoor ook heel geschikt voor trainingen, workshops of retraites met of zonder overnachting(en). Deze conferentieruimtes worden er niet standaard bij verhuurd, informeer naar de mogelijkheden.

Vrij uitzicht over de omliggende weides

Vanuit zowel de groepsaccommodatie als tuin van deze locatie heb je vrij uitzicht op de omliggende weides, akkers en natuurgebieden van nationaal park het Drents Friese Wold (na de Veluwe het grootste nationaal park van Nederland met 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden). Een perfecte uitvalsbasis voor activiteiten als wandelen, fietsen, paardrijden, wandelen, vogels kijken en mountainbiken.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Drenthe voor een weekendje weg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie wateren

De ligging van "groepsaccommodatie wateren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.