Groepsaccommodatie Wapserveen

8.2
18
Groepen.nl logo

Te midden van verschillende natuurgebieden, het Holtingerveld, het Dwingelderveld, het Drentse Friesewold, de Weerribben en de Giethoornse plassen, ligt in Wapserveen deze  groepsaccommodatie. Dit vroegere hotel is volgens de nieuwste eisen verbouwd tot een groepsaccommodatie en is geschikt voor groepen van 12 tot 18pers.

Een groepsaccommodatie in Drenthe met sauna 

De verblijfsruimte beschikt over een barretje (zonder tapinstallatie) en een houtkachel. Naast de verblijfsruimte ligt de keuken, voorzien van professionele apparatuur. Slaapkamerindeling (allen op de 1e verdieping): 3 x 2 persoons kamer (enkele bedden), 3 x 4 persoons kamer (2 enkele + 1 stapelbed). Er zijn 6 slaapkamers met douche, toilet en wastafel. Op de begane grond zijn nog 2 extra toiletten. Er is 1 kinderbedje en meerdere kinderstoelen en één kinderbox aanwezig.  Er staat een grote stamtafel en je hebt uitzicht over een royale tuin, die volledig kan worden afgesloten. In de tuin is een schommel, glijbaan en overdekte zandbak. Het terras is voorzien van tuinmeubilair en een 8-persoons sauna (tegen betaling). Er zijn arrangementen van de eigenaar mogelijk: klootschieten en verschillende schilderworkshops.

Een vakantiehuis in Drenthe omringd door vele natuurgebieden

Omringd door de vele natuurgebieden is dit vakantiehuis in Drenthe een prima uitvalsbasis voor fietsen en wandelen (fiets- en wandelkaartenaanwezig). In de buurt is een golfbaan, pitch-and-putt en midgetgolfbaan. Op korte afstand vind je Wildlandsadventure Zoo Emmen, Orvelte (museumdorp), Planetron Dwingeloo, Giethoorn, Verkeerspark Assen, enz.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Drenthe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie wapserveen

De ligging van "groepsaccommodatie wapserveen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.